De Beurs van Libramont

De Beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding van Libramont is een reusachtige tentoonstelling in openlucht  die elk jaar meer dan 220 000 bezoekers, 800 exposanten en 5000 merken verwelkomt op een terrein van 300 000 m².

Een uniek evenement 

Het is een buitengewoon uitstalraam van de landelijke wereld n zijn vele facetten: machines, veeteelt, het bos, agrovoeding, tuinbouw, maar ook onderzoek, onderwijs en cultuur.

Door haar duurzame beheer is het een " groene ". beurs. Recyclage, vegetalisatie van het terrein en hernieuwbare energie zijn de rode draad.  

Deze aspecten maken van de Beurs een evenement zonder weerga in Europa.

Een evenement met talrijke facetten

De Beurs van Libramont vindt elk jaar plaats tijdens het laatste weekend van juli. Ze wordt om de twee jaar gevolgd door de Demo Forest en om de vier jaar door de Dag van het Gras.  De volgende editie van de Beurs vindt plaats van 27 tot en met 30 juli 2018. De Dag van het Gras vindt op 31 juli 2018 in Bras plaats.

Nieuws

Thema 2018 - Wie zal morgen onze steden voeden ?

Heeft u zich al eens afgevraagd «Wie zal morgen onze steden voeden»? Deze uitdaging in vraagvorm zal op de affiche staan van de editie 2018 van de Beurs van Libramont.

Sterke merken creëren, zich verenigen in coöperaties, korte circuits bevorderen, circulaire economie beoefenen, stedelijke landbouw in goede banen te leiden… en heel wat andere reële of virtuele ideeën zullen aan bod komen. Afspraak in Libramont om erover te praten en de mogelijkheden af te toetsen!

Meer info !


212.173 THANKS

Bedankt iedereen voor jullie aanwezigheid op de editie 2017 van de Beurs van Libramont 

Foire de Libramont | Rue des Aubépines, 50 | B-6800 Libramont | + 32 (0) 61 23 04 04
Sur le site de Libramont Exhibition & Congress